Nauči i savladaj A2 stepen engleskog jezika, brzo i efikasno uz Fluently Academy i naš interaktivni program učenja. Jedan od početnih nivoa poznavanja jezika, podrazumeva da kandidat može da vodi svakodnevnu adekvatnu komunikaciju uz pomoć sagovornika. Da bi se moglo reći da kandidat poseduje znanja koja odgovaraju nivou A2 po CEFR-u, kandidat u suštini treba da razume izraze i rečenice koje su često u upotrebi, a koji se tiču uobičajenih životnih oblasti, poput: ličnih podataka, kupovine, ali i uobičajenih lokalnih geografskih podataka, recimo. Zapravo, kandidati čiji je nivo znanja engleskog jezika A2 po CEFR-u mogu pomoću jednostavnijih reči i izraza da govore o svom neposrednom okruženju, te da objasne svoja osećanja i potrebe, kao i da komuniciraju o uobičajenim temama i da razmenjuju informacije o njima. Takođe, mogu da izvrše i određene zadatke, ali samo ukoliko su sačinjeni od jednostavnijih reči i izraza, koji su često u upotrebi.

Course Timeline:
Temelj svih glagolskih vremena engleskog jezika Postoje mnoga glagolska vremena engleskog jezika, a to često zbuni naše učenike. Ipak, ne trebaš brinuti. Sva vremena se temelje na jasnom i jednostavnom zakonu. Želiš ga čuti? „Temeljna glagolska vremena engleskog jezika nalaze se u sadašnjosti (present), prošlosti (past) ili budućnosti (future), a sva ostala glagolska vremena tvore se njihovom kombinacijom.“ Kada spominjem njihovu kombinaciju prvenstveno mislim na početak, trajanje i završetak neke radnje, a oni se mogu pojaviti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Da, to je zaista veoma jednostavno i nema nikakve potrebe da se tu nešto komplicira.
Postoje mnoga glagolska vremena engleskog jezika, a to često zbuni naše učenike. Ipak, ne trebaš brinuti. Sva vremena se temelje na jasnom i jednostavnom zakonu. Želiš ga čuti? „Temeljna glagolska vremena engleskog jezika nalaze se u sadašnjosti (present), prošlosti (past) ili budućnosti (future), a sva ostala glagolska vremena tvore se njihovom kombinacijom.“ Kada spominjem njihovu kombinaciju prvenstveno mislim na početak, trajanje i završetak neke radnje, a oni se mogu pojaviti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Da, to je zaista veoma jednostavno i nema nikakve potrebe da se tu nešto komplicira.
Upoznaj konjunktiv engleskog jezika. On je potreban učenicima da polože ispit engleskog jezika, te se povremeno koristi u pismu i govoru. Ipak, danas se smatra zastarjelim, pa se koristi nešto rjeđe. Znaš li kako Beyonce pjeva: If I were a boy…? Vjerojatno se čudiš otkuda dolazi taj were uz prvo lice jednine. To nije u skladu sa nama poznatim pravilima engleskog jezika. Ipak, postoji jednostavno objašnjenje. Saznati ćeš ga kroz nastavak teksta o konjunktivu engleskog jezika.
Felipe and his friends are planning a trip to London. They have booked their hotel and flights, but haven't decided what they want to do when they get there. Felipe loves the British Royal family! He wants to....
Pronađi sljedeće riječi u rebusu slova....
Pronaći ćeš video ispod ovog dokumenta, klini na dugme play na sredini videa. To je pjesma od Bitlsa. Pokušaj razumjeti riječi i shvatiti poruku pjesme. Nakon toga se vrati ovdje da odgovoriš na par pitanja…

Course Reviews:

Average Rating 0
0 Ratings
Details
5 Stars 0
4 Stars 0
3 Stars 0
2 Stars 0
1 Stars 0

No reviews yet.